Sok boldog névnapot minden kedves
Lázár, Olimpia nevű látogatónknak.

Edzők

Edzéseinkre a 25/551-265-ös telefonszámon tudtok bejelentkezni.

 
 

Nagy Tímea

NagyTimea
Szervusztok! Timi vagyok, reggel és délután is tartok alakformáló, zsírégető edzéseket a teremben. Gyermekkorom óta a sport a mindenem: versenyszerűen úsztam 7 évig, majd 2009-ben  aerobik sportoktató oklevelet szereztem, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetem testvelő szakára járok.
Mindenkit szeretettel várok az óráimon, melyeket step paddal, súlyzós és soft ball gyakorlatokkal, illetve különböző koreográfiákkal is színesítek. Egy kis mozgás minden nap, és szebbnek látod a világot! Várok mindenkit GymStick edzéseimen is.

 
 

Borsos Attila

Borsos-Attila-vagyok

Borsos Attila vagyok, 24 évig profi jégkorongos voltam, többszörös magyar bajnoki és világbajnoki cím fűződik a nevemhez. Ez idő alatt folyamatosan érdekelt a testformálás. Sok edzésformát kipróbáltam (testépítés, zsírégetés, állóképesség fejlesztés). Ezzel párhuzamosan a táplálék kiegészítés fejlődését is követtem és részese is voltam.

2014 nyarán elvégeztem a Testépítői – fitness oktató tanfolyamot.

A pályafutásom alatt szerzett tapasztalataimra építve kifejlesztettem egy intervallumos edzésformát, melynek segítségével hozzájárulhatok tested formálásához (testépítés, zsírégetés, állóképesség fejlesztés, étrendalakítás, táplálék kiegészítés).

Ha keményen szeretnél edzeni „Várlak a darálóban!”

 
 
 
 
 
 
 

Reni

Sziasztok! Reni vagyok, spinning edzéseken találkozhatunk a Campus Klubban. A sport, azon belül is a biciklizés fontos része az életemnek, célom ennek a dinamikus, pörgős sportágnak a megismertetése és persze megszerettetése. Ha csak úgy mozognál egy kicsit, ha fogyni szeretnél, ha állóképességet növelnél, vagy egyszerűen csak a feszültséget szeretnéd “kitekerni” Magadból, várlak az óráimon!

 
 
Sziasztok!
Klein Anikónak hívnak, 28 éves dunaújvárosi személyi edző vagyok.

KleinAniko

Sport iránti szenvedélyemre gimnáziumi éveim alatt ébredtem rá. Túlsúlyos kisgyerek voltam, amit manapság senki sem hisz el nekem 🙂 tinédzserként azonban a mozgás által váltam sokkal magabiztosabbá és boldogabbá. Budapest legnagyobb fitness-wellness központjában kezdtem el dolgozni, ahol imádtam a sportot szerető, kikapcsolódni vágyó emberek között lenni.
Azt éreztem: a mozgás örömét átadni az embereknek az egyik legszebb hivatás, én is ezt akarom csinálni! A vendégekkel való foglalkozás számomra azért jelent nagy élményt, mert így minden nap más, minden nap kihívás. Amikor segíteni tudok a hozzám fordulóknak, az én napom is szebb lesz tőle és ez minden fáradságot megér.
Végzettségeim:

    IWI aerobik sportedző (EQF Level 3) 2011. június
    IWI Personal Trainer (EQF Level 4) 2011. október (www.iwi.hu)
    TRX trainer – 2011. július (www.trxinfo.hu)
    Terhestorna oktató – 2011. november (www.noifitnesz.hu)

Hogy minden egyes embernek segíteni tudjak, a személyi edző tanfolyamot is elvégeztem, ahol annyi mindent tanultam, mint sehol máshol korábban.

Kedvenc edzéseszközömet is megtaláltam már: „ő” a TRX.
Hivatalos TRX trainerként Téged is bemutathatlak Neki 🙂
Amit szeretnék: tenni valamit a TE egészségedért!
Várlak szeretettel!

 
 

 
 

Hódosi Ágnes

Hódosi Ágnes

Szeretettel köszöntök Mindenkit!

Hódosi Ágnes a nevem. Kisgyermek korom óta foglalkozom versenysporttal. Szertorna,atlétika,karate. Elmondhatom, hogy az életem része.
1997-2006-ig Shotokan Karatéztam, versenyszerűen. Többszörös Magyar Bajnoki cím, VB ezüstérem és EB bronzérem büszke tulajdonosa vagyok. 2000-ben elvégeztem az TF. alapfokú edzői tanfolyamát. Gyerekeket oktattam. 2 DAN fokozatom van.
Egy évvel ezelőtt ( 2013 ) kezdtem el foglalkozni KICKBOX AEROBIKKAL! Ebben a mozgásformában találtam meg igazán önmagam!
Ez a fajta edzés ötvözi a küzdősportok technikáit a lendületes, gyors aerobic-kal. Tökéletes párosítás!! Az edzések többféle célnak is megfelelnek.Alakformálás, zsírégetés és az állóképesség fejlesztésére egyaránt hasznos.
Ez egy valóban lendületes és szerintem nagyon szórakoztató kikapcsolódás. Szeretem átadni a tudásom és nagy boldogsággal tölt el, amikor kipirult, mosolygós arcokat látok magam körül az edzéseken!!! Ez visz engem előre!

Várok Mindenkit továbbra is nagy szeretettel!!

 

Pultosok | Recepciósok | Edzők