Sok boldog névnapot minden kedves
Vencel nevű látogatónknak.

Edzők

Edzéseinkre a 25/551-265-ös telefonszámon tudtok bejelentkezni.

 
 

Nagy Tímea

NagyTimea
Szervusztok! Timi vagyok, reggel és délután is tartok alakformáló, zsírégető edzéseket a teremben. Gyermekkorom óta a sport a mindenem: versenyszerűen úsztam 7 évig, majd 2009-ben  aerobik sportoktató oklevelet szereztem, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetem testvelő szakára járok.
Mindenkit szeretettel várok az óráimon, melyeket step paddal, súlyzós és soft ball gyakorlatokkal, illetve különböző koreográfiákkal is színesítek. Egy kis mozgás minden nap, és szebbnek látod a világot! Várok mindenkit GymStick edzéseimen is.

 
 

Borsos Attila

Borsos-Attila-vagyok-3


Borsos Attila vagyok, 24 évig profi jégkorongos voltam, többszörös magyar bajnoki és világbajnoki cím fűződik a nevemhez. Ez idő alatt folyamatosan érdekelt a testformálás. Sok edzésformát kipróbáltam (testépítés, zsírégetés, állóképesség fejlesztés). Ezzel párhuzamosan a táplálék kiegészítés fejlődését is követtem és részese is voltam.

2014 nyarán elvégeztem a Testépítői – fitness oktató tanfolyamot.

A pályafutásom alatt szerzett tapasztalataimra építve kifejlesztettem egy intervallumos edzésformát, melynek segítségével hozzájárulhatok tested formálásához (testépítés, zsírégetés, állóképesség fejlesztés, étrendalakítás, táplálék kiegészítés).

Ha keményen szeretnél edzeni „Várlak a darálóban!”

 
 
 
 
 
 
 

Reni

Sziasztok! Reni vagyok, spinning edzéseken találkozhatunk a Campus Klubban. A sport, azon belül is a biciklizés fontos része az életemnek, célom ennek a dinamikus, pörgős sportágnak a megismertetése és persze megszerettetése. Ha csak úgy mozognál egy kicsit, ha fogyni szeretnél, ha állóképességet növelnél, vagy egyszerűen csak a feszültséget szeretnéd “kitekerni” Magadból, várlak az óráimon!

 
 

 
 

 
 

Hódosi Ágnes

Hódosi Ágnes

Szeretettel köszöntök Mindenkit!

Hódosi Ágnes a nevem. Kisgyermek korom óta foglalkozom versenysporttal. Szertorna,atlétika,karate. Elmondhatom, hogy az életem része.
1997-2006-ig Shotokan Karatéztam, versenyszerűen. Többszörös Magyar Bajnoki cím, VB ezüstérem és EB bronzérem büszke tulajdonosa vagyok. 2000-ben elvégeztem az TF. alapfokú edzői tanfolyamát. Gyerekeket oktattam. 2 DAN fokozatom van.
Egy évvel ezelőtt ( 2013 ) kezdtem el foglalkozni KICKBOX AEROBIKKAL! Ebben a mozgásformában találtam meg igazán önmagam!
Ez a fajta edzés ötvözi a küzdősportok technikáit a lendületes, gyors aerobic-kal. Tökéletes párosítás!! Az edzések többféle célnak is megfelelnek.Alakformálás, zsírégetés és az állóképesség fejlesztésére egyaránt hasznos.
Ez egy valóban lendületes és szerintem nagyon szórakoztató kikapcsolódás. Szeretem átadni a tudásom és nagy boldogsággal tölt el, amikor kipirult, mosolygós arcokat látok magam körül az edzéseken!!! Ez visz engem előre!

Várok Mindenkit továbbra is nagy szeretettel!!

 
 

 
 

Garas Magdolna

Garas-Magdolna-campus-klub-hatha-joga

A nevem Garas Magdolna
16 éve rekreátor oktatóként dolgozom.

A mozgást olyan fontosnak tartom az életben, mint a szilárd étellel való
táplálkozást.

Vannak, akik szépek, karcsúak, fiatalok.
Vannak, akik túlsúllyal küszködnek, s ez aláássa önbecsülésüket.
Vannak, akik “öreg”-nek érzik magukat, holott az eltelt évek nem mindenképpen jelentik az öregséget.
Inkább bölcsességet, önismeretet, kiteljesedett szeretetet.
Vannak, akik szeretik magukat és vannak, akik nem.

Hatha jóga

A test, a lélek tudatos fejlesztése.
A jóga célja a szervezet egészsége, a kiegyensúlyozottság, a nyugalom elérése.
Megadja a harmónia felfedezésének örömét.
A jóga ellazít, erősít, fiatalít, megfelelően szabályozza az életfunkciókat, feltölt energiával, szépítő hatása is van.
Titka abban áll, hogy megnyújtja az izmokat.
Minden mozdulatot lassan, megfontoltan hajtunk végre.
A fájdalom „riadó”soha nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Korhatár nélkül, testsúlytól és állapottól függetlenül végezhető.

Gyere el! Várlak a Campusban!

Csütörtökön ½ 8-kor és vasárnap ½ 5-kor

 
 

 
 

Gerinctorna Andival

Gerinctorna Andival a Campus Klubban 2018

A gerinctréning órákkal elsősorban a gerincproblémák megelőzésre törekszünk, kimondottan a gerincet stabilizáló izmok mozgatására, valamint egyéb közrejátszó izmok nyújtására dolgozunk.
Sok gyakorlatot fogunk végezni nagy labdán, a labda, mint instabil felület azonnal elkezdi dolgoztatni a gerincet stabilizáló izmainkat.

Kinek ajánlott? Aki sokat edz, vagy ülőmunkát végez, aki szeretné megtartani gerincének egészséges állapotát, aki szeretne egy jót mozogni kortól, nemtől függetlenül.

 

Pultosok | Recepciósok | Edzők